Trappstädning i Stockholm 2024-03-08T17:20:11+00:00

Trappstädning i Stockholm

Trapphuset är ju det första som besökaren möts av i en fastighet. Husets entré ger det första intrycket och därför är det viktigt att Trappstädning i Stockholm utförs så bra som möjligt. Här bildar man sig snabbt en uppfattning både om den allmänna miljön men också om de hyresgäster eller företag som bebor huset.

Skapa ökat välmående

Vi vet att regelbunden och rätt utförd trappstädning i Stockholm ökar trivseln för de boende. På sikt minskar det också behovet av dyrt underhåll. Ett rent och snyggt trapphus bidrar till ökad trygghet och utsätts inte heller lika ofta för skadegörelse. Att ha det fint och välstädat runt omkring sig bidrar helt enkelt till ökat välmående.

Väl utförd städning en säkerhetsfråga

Som hyresvärd eller fastighetsägare vill man att fastigheten har ett gott rykte och sprider en trevlig atmosfär. Rätt trappstädning i Stockholm är nyckeln till att huset förblir ordentligt och välstädat. Hala och smutsiga golv kan dessutom orsaka halkolyckor och då har fastighetsägaren försäkringsansvaret. Tänk bara på att billigast inte alltid är bäst, leta bara efter seriösa städföretag. Kolla också upp om firman har en nöjd-kund-garanti som ger extra trygghet.

När man beställer trappstädning är det bra att planera upphandlingen. Hur ska städningen utföras? En gång per vecka, oftare på vinterhalvåret, ska den vara miljömärkt? Frågorna är många och en viss förberedelse krävs. Det är också viktigt att välja en professionell firma. Det ska finnas en ordentlg offert med prisuppgifter, kontaktuppgifter och referenser som man kan kolla upp. Läs också gärna publika omdömen på nätet. För att vara på den helt säkra sidan kan man även beställa en provstädning.

En bra upphandling kräver lite planering

När man ska beställa trappstädning i Stockholm kan det vara en utmaning att hitta rätt i djungeln av alla städföretag som erbjuder sina tjänster. Det är viktigt att tänka igenom vilka behov som finns och om det finns särskilda utmaningar. Anlita endast seriösa aktörer och kolla upp om andra kunder har varit nöjda. Skriv ordentliga avtal, en handskakning räcker inte. Och glöm inte bort eventuella glasväggar, speglar, skrapgaller och entrémattor – allt ska se snyggt och prydligt ut när städningen är genomförd.

Beställ trappstädning i Stockholm!